Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de Shhh is er een jubileumboek gemaakt. Dit boek bevat heel veel leuke en ontroerende verhalen en ervaringen van Beagle baasjes, ontzettend leuke foto’s, maar natuurlijk ook een terugblik op de twintig jaar en onze andere activiteiten. Het is zelfs 16 pagina’s dikker geworden dan gepland (van 72 naar 88 pagina’s). Door de belangeloze medewerking van o.a. fotograaf Spike van der Steen hebben we een boek kunnen maken voor een fractie van de normale prijs. Dus het is zeker de moeite waard om bij voorintekening te bestellen en het op te halen op de jubileumdag.

 Het jubileumboek wordt in liggend A4-formaat gemaakt en volledig in kleur gedrukt. Het krijgt een harde kaft en wordt gebonden. Het is bij voorintekening te bestellen door € 15,00 over te maken naar bankrekeningnummer NL97 RABO 033 3372 662 t.n.v. St. hulp en herplaatsing huisdieren, onder vermelding van je naam en e-mailadres. Je kunt het dan afhalen op 30 juni op de jubileumdag. Je kunt het ook op de dag zelf kopen voor € 17,50. Als je wilt dat we het naar je opsturen, dan komen er verzendkosten bij.

 
De kosten voor het boek incl. verzending zijn € 21,00. Wil je in dat geval je bestelling mailen naar info@shhh.nl, met vermelding van je volledige adres.

Pin It on Pinterest

Share This