Adam

Sh6935

Geboortedatum: 26-03-2024
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 30 juni 2024

Omschrijving

Deze lieve beagle reu pup is geboren op 26 maart 2024 en mocht 25 juni 2024 vanuit het lab zo door naar een gastgezin! Zijn naam is Adam.
Hij is een heerlijke vrije pup die meteen samen met zijn collega pup de boel is gaan verkennen bij het gastgezin! En wat heeft hij al veel ontdekt in de korte tijd dat hij er nu zit. Honden, katten, schapen, kippen en ga maar door! Spannend dat wel want het is allemaal nieuw. Dat is best vermoeiend vooral als het zo warm is, maar misschien komt het ook wel omdat het ontdekken en samen spelen zo leuk is dat ze vergeten dat ze wel nog de slaapjes nodig hebben tussendoor! Oh hadden we al genoemd dat Adam die lange oren van Ferdi zo lekker vindt smaken? De foto’s zeggen eigenlijk wel genoeg!

Adam is op zoek naar lieve nieuwe eigenaren die hem alle tijd en aandacht kunnen geven en die op een positieve manier verder willen gaan met de opvoeding.
Pas jij helemaal in dit plaatje en heb jij dat mandje voor hem bij jullie thuis…aarzel dan niet en reageer op Adam middels het onderstaande webformulier!

Inloggen

inloggen medewerkers