Akshay

Sh6788

Geboortedatum: 28-11-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 1 december 2023

Omschrijving

Dit is Akshay een beagle reu, geboren op 28 november 2022 in het laboratorium. Gelukkig kreeg hij daar zijn ontslag en kreeg hij hierdoor kans op een nieuwe toekomst als huishond.
Akshay is een vriendelijke rustige jongeman, hij keek van een afstandje naar alle drukte die onze komst veroorzaakte bij zijn beaglemaatjes.
Hij was daarom alleen met wat snacks te lijmen voor wat foto’s, maar verder vond hij het allemaal wel oké, hij is gewoon een bescheiden type. Verder is hij een vrolijke vent die wel in is voor een spelletje.
We zijn op zoek naar een thuis voor hem, veel eisen heeft hij niet: een veilig, warm en zacht plekje om te liggen, een dagelijkse hap en na een tijdje goede wandelingen, dat zou super zijn. Maar natuurlijk zal hij wel eerst moeten wennen aan mensen, dieren, zijn nieuwe thuis en zijn omgeving. Daar heeft Akshay wel wat begeleiding bij nodig, de overgang van lab naar pension naar een huis is natuurlijk niet niks.

Interesse?
Denk jij dat Akshay bij jou wel op z’n plek is en vind je het geen probleem om hem te begeleiden bij de verkenning van zijn nieuwe wereld? Wil jij hem op een positieve manier opvoeden en veiligheid, zorg en warmte geven die hij nodig heeft? Dan zal Akshay jouw trouwe maatje worden en kunnen jullie samen genieten van elkaars aanwezigheid en van fijne wandelingen. Neem dan contact op met de Shhh, graag via onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers