Akshay

Sh6788

Geboortedatum: 28-11-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 1 december 2023

Omschrijving

Graag willen wij de mooie Akshay aan u voorstellen! Deze nieuwsgierige jonge reu is geboren op 28 november 2022 in het laboratorium. Inmiddels verblijft hij in één van onze bevriende pensions en begint hij langzaam aan een leven buiten het laboratorium te wennen.

Zo’n verhuizing is best wel heftig, alles wat vertrouwd was, is hij nu kwijt. Maar gelukkig heeft hij een aantal lotgenoten om hem heen en samen staan ze sterk!

Akshay is nog wat nerveus als je contact zoekt maar met enig geduld en met wat brokjes is hij toch bereid om dichterbij te komen. De liefde van de beagle gaat tenslotte toch wel vaak door de maag.. en na wat lekkers durft hij al veel meer en kun je hem voorzichtig aaien.

Akshay is op zoek naar een begripvolle en geduldige beaglefan. Iemand die hem met respect en liefde wil introduceren in zijn nieuwe hondenleven. In ruil daarvoor schenkt Akshay straks zijn onvoorwaardelijke vriendschap en wordt graag jouw wandelmaatje en bankhanger want daar houden beagles zo van!

Heeft u een plekje op de bank vrij voor Akshay en wilt u hem begeleiden in het voor hem nog zo onbekende huishondenleven? Neem dan contact op met ons middels het onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers