Auke

sh6549

Geboortedatum: 28-08-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 18 mei 2022

Omschrijving

Graag stel ik u voor aan Auke, een dapper beagle reutje, geboren op 28 augustus 2021. 16 december verhuisde hij van het laboratorium naar een bevriend pension. Daar maakte hij al een beetje kennis met de wijde wereld maar in maart mocht hij naar een gastgezin samen met 2 broertjes! Daar hebben ze ook een beagle reu, vanaf toen gedoopt tot zijn grote broer! Hij houdt hem de hele dag in de gaten, want die is zo stoer. Auke is ge├»nteresseerd in alles en iedereen en is nergens bang voor, behalve voor een boodschappentas. Als hij iets doet dat niet mag heeft hij net als vele beagles bananen in zijn oren. Hij durft nog niet zelf het initiatief te nemen tot spelen maar als hij uitgenodigd wordt….dan gaat hij er helemaal in op!

Kunt u Auke ook niet weerstaan en mag hij voortaan bij u komen spelen? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers