Avinash

SH6790

Geboortedatum: 03-12-2023
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 22 december 2023

Omschrijving

Maak kennis met Avinash, een jonge beagle reu, geboren op 3 december 2022 in het laboratorium. Gelukkig werd besloten dat hij het lab mocht verlaten, hij verblijft nu in één van de bevriende pensions van de Shhh, waar hij wacht op het moment dat hij opgehaald wordt door zijn nieuwe baasje(s).
Avinash is een vriendelijke beagle, hij is de kalmte zelf en laat de drukte graag over aan zijn beagle maatjes. Hij geniet ervan als hij naar buiten mag: lekker snuffelen, de wind door zijn haren en het zonnetje zorgt voor warmte op zijn vacht, daar houdt hij van.
Avinash is op zoek naar een baasje met een lekkere tuin, waar hij kan snuffelen en zonnebaden en waar hij kan spelen en rennen. Natuurlijk zal hij na een tijdje ook helemaal te vinden zijn voor mooie wandelingen in de natuur maar ook binnen zal hij genieten van een plekje op de bank en een eigen mandje zal hij zeker kunnen waarderen. Maar zover is het nog niet, het is nog toekomstmuziek voor deze jongeman.
Misschien kan jij Avinash deze mooie toekomstmuziek bieden. Zo ontstaat er een vriendschap voor het leven als je hem een thuis biedt. Niets heerlijkers als wat gezelligheid en samen op pad!
Interesse?
Neem dan contact op met de Shhh, graag via het onderstaande webformulier!

Inloggen

inloggen medewerkers