Aviv

sh6591

Geboortedatum: 24-10-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 28 maart 2023

Omschrijving

Vandaag is het Aviv zijn dag! Geslaagd met vlag en wimpel voor het beagle zijn. Aviv had een ietwat valse start. Vanuit het laboratorium is hij met broertjes en zusjes naar het pension gegaan. Deze plek was te druk voor hem en daardoor zat hij niet lekker in zijn vel. Hij kon gelukkig terecht bij gastgezin en heeft inmiddels zijn draai weer gevonden. Door de andere beagletjes daar, is hem geleerd hoe te gedragen. Help het gastgezin zoveel mogelijk dan ben je snel het lievelingetje. Deze job nam Aviv heel serieus. De deurmatten werden alvast buiten gelegd, om uitgeklopt te worden. De was van het rek, om opgevouwen te worden. En de poortdeur geopend om de postbode te onthalen.

 

Na Aviv uit te leggen dat hij niet als hulphond door het leven behoeft maar lekker mag genieten van een vrij leventje, is hij het spelen gaan ontdekken. Lekker rennen met de andere beagles, spelen met flosjes en beertjes en knuffelen want daar is hij supergoed in. Wandelen vindt Aviv heerlijk, lekker snuffelen naar konijntjes en reetjes en misschien wel de buurpaardjes even begroeten. Aviv is meer een snuffelaar en een kijker dan dat hij hele wandelingen maakt. Eenmaal thuisgekomen met een neus vol luchtjes en een hoofd vol plaatjes, ploft hij neer op de beagle stapel of tegen 1 van de mensen aan. Om alle indrukken tot een mooie droom te kneden.

 

Aviv vindt een vriendinnetje heel gezellig, bij een vriendje heeft hij het idee dat hij de stoere jongen moet uithangen. Hij vertoont dan behoorlijke haantjes gedrag. Maar zonder vriendje of vriendinnetje vindt hij ook best. Zolang hij maar niet vergeten wordt. Maar daar herinnert hij u zelf wel aan.

Inloggen

inloggen medewerkers