Beer

Sh6879

Geboortedatum: 24-12-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 5 maart 2024

Omschrijving

Hallo allemaal! Ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Beer en die naam heb ik gekregen omdat ik een enorme knuffelbeer ben. Je gezicht is dan ook nooit veilig als ik in de buurt ben want ik hou heel erg van kusjes geven. Ik ben een reu (gecastreerd) en ben geboren op 24 december 2021. Dat betekent dat ik twee jaar oud ben. Nog steeds lekker jong dus, ze zeggen dat ik dan eigenlijk geen pup meer ben maar ik voel me nog wel zo hoor! Ik houd erg veel van aandacht en ben altijd enthousiast als ik mijn honden- en mensenvrienden zie. Ik zit vol energie, gelukkig maar want spelen en lekker rondrennen is wat ik het leukste vind en daar heb je energie voor nodig. Mijn mensenvrienden zeggen dat ik ondeugend ben omdat ik soms met hun spullen wil spelen maar ja dat ziet er ook veel leuker uit dan mijn eigen speeltjes. Bovendien hebben ze me zelf geleerd dat je altijd beter met hun spullen kunt rondrennen, want dan krijg je er een spel bij: spelen met mensen! 

Heeft u interesse in deze enthousiaste knuffelbeer? En wilt u hem alles verder leren over het leven als een huishond? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure

De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers