Bella

Sh6721

Geboortedatum: 30-08-2019
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 1 december 2023

Omschrijving

Bella is een mooie grote beagle teef van net 4 jaar oud. Wegens privé omstandigheden van haar vorige eigenaar zijn we voor haar op zoek naar een fijn stabiel nieuw thuis.

Bella is een lieve hond met een zacht karakter. Ze heeft nog niet veel ervaring opgedaan in haar leven, ze leefde samen met een ander hondje en een kat, maar kwam weinig op straat en was voornamelijk thuis met haar baasje.

Momenteel wordt ze opgevangen bij één van onze gastgezinnen. In het gastgezin gaat ze goed met de andere honden om, ze vindt wandelen fijn maar het allerliefst is ze bij de mensen in de buurt. Ze gaat ’s avonds mee naar de slaapkamer en ligt het liefst dicht bij je. Als de mensen weg moeten vindt ze dat dan ook helemaal niet leuk en laat dit ook horen.

Het alleen zijn zal rustig opgebouwd moeten worden, Bella is niet veel gewend en moet eerst vertrouwen krijgen dat je echt weer terug komt en er voor haar bent.

Wij zoeken voor Bella dan ook een gezin, eventueel met oudere kinderen die niet te druk zijn, die haar niet of weinig alleen thuis hoeven te laten en de tijd hebben om dit rustig op te bouwen.

Een andere hond in huis vindt Bella prima en ook een kat zal geen problemen opleveren.

Denkt u dat Bella bij u past? Laat het ons weten via onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers