Boef

sh6255

Geboortedatum: 04-05-2020
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 28 juli 2022

Omschrijving

Boef is een ontzettend lieve, spontane en nieuwsgierige hond. De huidige eigenaren hebben hem 2 jaar geleden kennis laten maken met de wereld en hij heeft zo ontzettend veel stappen in de goede richting gezet. Helaas moeten zij met pijn in hun hart mededelen dat zij door familieomstandigheden genoodzaakt zijn om op korte termijn een nieuw baasje te zoeken voor Boef omdat zij niet meer voor hem kunnen zorgen.
Boef is best een gemakkelijk hondje voor de eigenaren. Je kunt fijn met hem wandelen, hij speelt graag met je. Andere honden vindt hij ook leuk en hij speelt graag met ze (al zijn grote honden eerst wel spannend).
Hij is wel onzeker tegenover vreemde mensen. Als vreemden binnenkomen is hij erg bang. Hard blaffen, staart tussen de poten, achteruit gaan. Hij komt daarna wel even snuffelen aan je benen maar maakt verder niet zo snel contact.
De eigenaren vertelden dat Boef, door alle stress van de thuissituatie, heftiger reageert dan normaal.
Boef is geen kinderen gewend dus hij zoekt een plekje zonder kinderen. We zouden hem graag geplaatst zien bij een andere stabiele beagle of kleine hond.
Hij heeft het nodig bij de nieuwe mensen te mogen slapen. Dus in een mandje of op bed. Hij heeft goede begeleiding nodig naar bezoek.
Kan jij Boef een veilig thuis geven?
Stuur dan een mail naar info@shhh.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Inloggen

inloggen medewerkers