Boris

sh6140

Geboortedatum: 22-06-2019
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 12 juli 2023

Omschrijving

Voor Boris wordt een nieuw fijn onderkomen gezocht.
Boris is een 4 jaar oude, gecastreerde beagle reu, het is een stevige jongen van rond de 20 kilo.
Boris is een hondje die nog niet veel geluk in zijn jonge leven heeft gehad. Op 2 jarige leeftijd heeft hij al moeten verhuizen vanwege een echtscheiding en nu kan hij niet bij zijn huidige baasjes blijven vanwege veranderde omstandigheden waar Boris niet goed mee om kan gaan.
Boris heeft wat wij noemen last van bezitterig gedrag, wat hij heeft wil hij houden, hier moet je goed mee om gaan. Daarnaast is hij niet voor niets een beagle en houdt enorm van eten, ook hier heeft hij zijn eigen methodes ontwikkelt om te krijgen wat hij wil.
Uiteraard heeft Boris ook zijn leuke en fijne eigenschappen, hij kan het goed vinden met andere honden en ook katten zijn geen probleem voor
hem. Hij houdt van lekker lang wandelen en slapen bij het baasje op de bank.
Boris kan een paar uurtjes alleen blijven, is goed zindelijk en kan mee in de auto.
Wij zoeken voor Boris mensen zonder kinderen, katten is geen probleem.
Omdat Boris zijn gedrag zeker wel aandacht verdient, zoeken wij mensen die bereid zijn daar tijd en aandacht aan te geven. Mensen die met Boris aan het werk willen gaan om zijn gedrag om te turnen met een opvoeding zonder dwang en correctie.
Denkt u het juiste mandje voor Boris klaar te hebben staan en heeft u het geduld en de tijd om zich in te zetten voor deze leuke mooie jongen, dan kunt u een mail sturen naar info@shhh.nl

Inloggen

inloggen medewerkers