SH5788

Geboortedatum: 1 juli 2014
Geslacht: Reutje
Datum plaatsing: 16 juli 2018
Status: Geplaatst

Boyke is een boerenfox en een lief, gevoelig, wat onzeker hondje. Boyke heeft eerst in tijdelijke opvang gezeten. Zijn baasje heeft nu besloten dat we toch beter een ander plekje voor hem kunnen zoeken. Hij heeft eerst 5 maanden in een gastgezin gezeten met een volle chihuahua reu. Daarna nog een paar maanden in een gezin met beagles. Ze spelen veel met elkaar. Ook liggen ze vaak samen tegen elkaar aan te slapen op de bank. Alleen met een volle reu in het laatste gastgezin heeft hij wat problemen. Bij confrontaties tussen die hond en de baas wil hij graag fanatiek de baas helpen.
Naar vreemde honden toe is Boyke wat onzeker en kan dan ook gaan grommen. Dit gebeurt vooral bij een eerste ontmoeting. Later gaat het goed. Boyke heeft wel echt zijn eigen wereldje waardoor hij wel eens wat het buitenbeentje is van de roedel. Spelen op een hondenveldje waar een vast groepje honden komt van verschillende rassen gaat super goed! Hij vindt dat prachtig.

Boyke is erg op zijn baasje gericht, hij houdt hem/haar steeds in de gaten en wil hem/haar overal volgen. Het liefst ligt hij ook samen met je op de bank, een echte knuffel is het. Wel is hij snel onzeker/panisch vooral in nieuwe situaties, dit is dan trillen en tongelen.

Boyke vindt uitgelaten worden een feestje.

Na het wandelen wat lekkers vindt hij er wel bij horen. Ook is hij gek op knuffels (piepende). Hij is totaal geen sloper en is al vanaf het begin af aan ook de nacht los in huis. Ook is hij vaker wel eens alleen met het andere hondje in de woonkamer.

Naar nieuwe mensen toe komt hij onzeker maar ook heel enthousiast over. Hij wil ze heel graag leren kennen en knuffelen maar vind dat in het begin super spannend. Wanneer hij gewoon de kans krijgt kennis te maken gaat dit helemaal goed en komt hij knuffelen. Hij heeft nog nooit agressief gedrag getoond naar nieuwe mensen.
Het reizen met de auto en openbaar vervoer is wel enorm stressvol voor Boyke.
Boyke is 100% zindelijk en dus zeker geen blaffer of sloper.

Contact

9 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This