SH5851

Geboortedatum: 23 December 2010 Geslacht: Reutje Datum plaatsing: 14 March 2018 Status: Geplaatst
Carlos is een hondje met een moeilijke start. Hij is samen met zijn broertje en zusje gevonden in een zak in Polen. 4 maanden later is hij in Nederland gekomen samen met zijn zusje. Carlos is een heel lief maar heel onzeker hondje, weet niet zo goed hoe zich te gedragen, is sociaal onhandig maar heeft een klein hartje. Carlos is een kruising van 7 jaar oud. Hij is elf kilo en een kleine middenslag, dus een stuk kleiner dan hij op de foto’s lijkt.

Vooral buiten is het op dit moment nog een ongeleid projectiel. Zodra hij een andere hond ziet (die hij niet kent) blaft hij alles bij elkaar en wil hij eropaf maar als hij dichtbij komt, gaat hij gauw liggen, want vechten wil hij niet. Hij doet dit met een kwispel staart en heeft geen kwaad in de zin maar het komt bij andere honden en mensen wel intimiderend over. Zodra de hond je kent is het een lieverd en wil uiteindelijk alleen maar spelen. Ook bij binnenkomst wordt er geblaft en gesprongen maar dit houdt snel op en dan is het een knuffelkont. Katten negeert hij en kinderen vanaf zo’n vijf jaar vindt hij prima.

Carlos heeft een stabiel huis nodig waar hij met zachte, maar consequente, hand kan worden opgevoed. Met kinderen is het geen probleem en een andere hond erbij zou heel fijn zijn.

Contact

5 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This