Cleo

sh6708

Geboortedatum: 17-09-2022
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 9 maart 2023

Omschrijving

We stellen u graag voor aan Cleo, een heel lief beagle meisje geboren op 17 september 2022. Ze is behalve een heerlijk ondeugende beagle pup ook een echte knuffelkont! Ze vindt niet alleen knuffelen heerlijk maar vindt het heerlijk om bovenop mensen te slapen, een echte contact ligger dus. Ze oefent al flink in het zindelijk zijn en dat gaat haar goed af, op af en toe een plasje in huis na. Buiten loopt ze keurig aan de riem, dan gaat die staart omhoog en haar neus aan de grond en wordt alles flink afgesnuffeld. Ze let dan nergens meer op en is alleen nog maar bezig met alle geurtjes en sporen, je hoeft je dan ook niet af te vragen of het een beagle is. Ze heeft ook ontdekt dat als je hard blaffend naar de ganzen rent, ze de sloot in gaan.
Binnen in huis speelt ze graag met haar speelgoed, vooral haar ezel knuffeltje is favoriet. Maar uiteraard heeft ze ook nog andere bezigheden die ze erg leuk vindt……namelijk het opsporen en pikken van schoenen en sloffen! Deze ruilt ze echter wel makkelijk in voor haar eigen speelgoed. De andere beagles van het gastgezin waarin Cleo verblijft, helpen ook goed mee in de opvoeding. En daar reageert goed op. Vooral als ze een opvoedkundige snauw krijgt van de andere beagles, die het speelse best waarderen, maar als ze vol op ze springt, toch wel duidelijk hun grens aangeven. Af en toe vergeet ze eventjes dat wat ze van hen heeft geleerd maar over het algemeen doet ze het daarna niet meer.
Omdat ze nog nooit echt alleen is geweest vindt ze dat nog heel moeilijk, dat zal ze nog in hele kleine stapjes moeten leren.

Inloggen

inloggen medewerkers