Darnell

sh6421

Geboortedatum: 13-01-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 29 juli 2021

Omschrijving

Darnell is een reutje van ruim anderhalf jaar en komt uit een laboratorium. Hij is nu, sinds kort, in een gastgezin, waar hij het voortreffelijk doet.
Darnell is niet bang voor mensen, wel eerst een beetje op afstand, maar al gauw komt hij kennis maken. Want nieuwsgierig is hij wel.
Hij doet zijn behoeftes keurig in de tuin. Overdag gaat hij nu zelf de tuin in, als de tuindeur maar open staat. Hij eet graag maar niet erg gretig. Doet het kalm aan dan.
Darnell begint nu een echte knuffeldier te worden. Komt lekker naast je en tegen je op de bank zitten.
Hij vindt zijn bench echt zijn veilige plek. Als hij wat gestrest is trekt hij zich daar terug om e.e.a. eens goed te overdenken. Hij slaapt ook in de bench. Darnell slaapt de hele nacht door. Van ’s avonds half twaalf tot ’s morgens acht uur.
Darnell vindt wandelen het einde! Het kan hem niet lang en ver genoeg. Andere honden onderweg vindt hij leuk maar benadert ze wel voorzichtig. Datzelfde geldt voor mensen die hij onderweg tegenkomt. In huis kan hij wel heel erg schrikken van geluiden, vooral als hij de oorsprong niet thuis kan brengen, maar herstelt meestal weer snel.
Darnell kan goed met de beagle des huizes opschieten maar geeft hen ook op zijn kop als hij te dicht bij het eten van Darnell komt.

Inloggen

inloggen medewerkers