Dunya

Sh6900

Geboortedatum: 23-01-2024
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 31 mei 2024

Omschrijving

Kijk nou toch eens wat een schatje! Dit is Dunya, een beagleteefje geboren op 23 januari 2024. Zij mocht samen met haar zusje het lab verlaten en verblijft nu heerlijk bij een gastgezin totdat er een adoptant of adoptanten worden gevonden voor haar.
Dat zal vast snel gaan want wie smelt er nu niet bij het zien van deze pup?
Ze is al best groot voor haar leeftijd en begint al goed buiten te plassen. Lekker ondeugend en heerlijk speels maar ook zo ontzettend schattig en knuffelig en lief.
Bij het gastgezin heeft ze ook kennisgemaakt met allerlei dieren, waaronder schapen, katten, honden en ga zo maar door. Vooral 1 van de katten vindt ze super interessant en doet ze ook heel lief tegen.
Samen met haar zusje Desie lekker ravotten en op avontuur gaan (en samen natuurlijk partners in crime…..blijven beagle puppies he?!) om vervolgens heerlijk te gaan slapen. Want het is allemaal wel vermoeiend, ook al vindt Dunya van niet…
De eigen beagle van het gastgezin, Nosy helpt natuurlijk ook graag mee in de opvoeding en dat gaat ook heel erg goed.

Dunya is op zoek naar lieve nieuwe eigenaren die haar alle tijd en aandacht kunnen geven en die op een positieve manier verder willen gaan met de opvoeding.
Pas jij helemaal in dit plaatje en heb jij dat mandje voor haar bij jullie thuis…aarzel dan niet en vul het onderstaande webformulier in!

Inloggen

inloggen medewerkers