Faith

Sh6875

Geboortedatum: 02-08-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 29 mei 2024

Omschrijving

Faith is een klein beagle vrouwtje, geboren op 2 augustus 2022 in het laboratorium. Zij mocht kort geleden verhuizen naar één van onze bevriende pensions en zoekt nu een definitief thuis.
Faith is rustig en vriendelijk. Zij vond het nog wat spannend om in de schijnwerpers te staan en liet het allemaal maar een beetje over zich heenkomen, in eerste instantie met gesloten ogen. Toch genoot zij stiekem van onze aandacht. Na een poosje ontdooide zij en vond Faith een voorzichtige en zachte benadering toch wel erg fijn.
Daarom zijn wij op zoek naar een thuis voor haar. Een warm thuis waar Faith met liefde en geduld mag zijn wie ze is, een zachtaardige, bescheiden jongedame. Natuurlijk houdt zij van een zacht mandje of plekje op de bank en houdt ze je graag gezelschap tijdens de koffie of een fijne wandeling maar eerst wil zij even wennen aan haar nieuwe mensen, huis en omgeving.
Interesse?
Ben jij op zoek naar een zachtaardige beagle, in miniformaat? Want groot is Faith niet.. en kan je haar de veiligheid bieden die ze nodig heeft? Neem dan contact op met ons, middels het onderstaande webformulier. Hopelijk tot gauw!

Inloggen

inloggen medewerkers