Ferdi

Sh6938

Geboortedatum: 18-03-2024
Status: Nieuw Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 30 juni 2024

Omschrijving

Dit is Ferdi, een hele leuke beagle reu geboren op 18 maart 2024.
Hij mocht samen met nog een paar kleine beagletjes het lab verlaten en allemaal gingen ze naar een gastgezin van de Shhh om alvast kennis te maken met het leven van een huishond!
Ferdi is samen met Adam naar een gastgezin gegaan waar ze heerlijk op onderzoek zijn gegaan! Wow, het leek wel een ontdekkingsreis. De beagle van het gastgezin helpt natuurlijk ook een handje mee in alles vertrouwd maken en in de opvoeding. Het is een mooie eerste stap in het leventje van Ferdi. En een goede start om zo door u geadopteerd te worden! Want hij went nu al aan bijvoorbeeld katten, lekker in de tuin zijn in de zon, maar ook in de regen. Verder is Ferdi een heerlijke doerak, lekker ondernemend en ondeugend, een knuffelbeertje, eigenlijk alles wat je van een beagle pup mag verwachten.
Interesse?
Hebben de foto’s en het verhaaltje uw interesse gewekt voor Ferdi? En heeft u de tijd en het geduld om hem positief op te voeden? Laat het ons dan snel weten! Dat kunt u bijvoorbeeld doen door onderstaand webformulier in te vullen.

Inloggen

inloggen medewerkers