Flip

Sh6882

Geboortedatum: 21-06-2020
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 7 maart 2024

Omschrijving

Dit is Flip, een gecastreerde beagle reu geboren op 21 juni 2020. Hij is niet zo groot maar een compacte mooie beagle en weegt rond de 9 kilo.
Het is een hele lieve hond, echt een goedzak. Echt een heerlijke beagle. Hij mocht in maart naar een gastgezin toe! Zo fijn!
Hij is daar aanhankelijk, gezellig en rustig en hij laat vele harten daar in de buurt smelten. Hij is nieuwsgierig en vriendelijk naar mens en dier.
Flip ligt graag bij je in de buurt maar kan ook lekker een dutje doen in een mandje. Helemaal als Pluk, de beagle van het gastgezin er ook in ligt.
Als hij wakker wordt begroet hij iedereen hartelijk en enthousiast. Daarna wil hij wel graag even naar buiten en wanneer hij
dan weer binnen is kan hij zo lekker genieten van zijn goed gevulde bak met brokken.
Hij geeft al goed aan wanneer hij zijn behoefte moet doen. Een plas-ongelukje komt nog weleens voor maar hij leert wat dat betreft erg snel! Er is ook al voorzichtig gestart met wandelen. En wat doet hij dat goed, hij is dapper, schrikt nergens van en trekt zijn poot op tegen iedere boom en lantaarnpaal. Want tja….al dat onbekende moet wel meteen even herkenbaar voor de volgende keer gemaakt worden. Aan de lijn lopen doet hij voorbeeldig, hij loopt lekker naast je en trekt je absoluut niet ondersteboven.
Hij heeft nu ook een kat als huisgenoot en hoewel ook katten onbekend waren, gaat dit erg goed!
Bezoek wordt met een enthousiast zwiepende staart ontvangen.
Flip is gebaat bij veel geduld, tijd en aandacht, zodat hij rustig kan oefenen om alles als huishond onder de knie te krijgen.
En dat doet hij met enthousiasme, soms is het nog wel spannend maar zo in een huiselijke, warme omgeving gaat het heel goed.
Met Flip haal je niet alleen een vriend voor het leven maar ook een zonnetje in huis.

Heeft u interesse in de lieve Flip? En heeft u het geduld en de liefde en de tijd om met hem
te oefenen voor huishond en vriend voor het leven?
Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers