Fokke

Sh6855

Geboortedatum: 28-11-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 29 mei 2024

Omschrijving

Deze vrolijke beagle reu is geboren in het lab op 28 november 2022. Na een tijdje kreeg hij zijn ontslag en geniet sindsdien samen met zijn beagle vrienden van zijn vrijheid. Dat is wel in een pension want er is nog geen thuis voor hem gevonden. Hier zijn wij dan ook voor hem naar op zoek!
Fokke is een rustige, vriendelijke beagle, hij is gek op mensen en houdt enorm van knuffelen.
Wij zoeken dan ook naar een familie die hem alle aandacht en knuffels geeft die hij zo graag zou willen krijgen en zelf ook zo graag geeft. We willen namelijk Fokke erg graag gelukkig zien.
Hij heeft nog wel begeleiding nodig bij zijn kennismaking met zijn nieuwe wereld. Mensen, dieren, alle huiselijke apparaten zoals stofzuiger of koffiemachine maar ook auto’s, brommers, hij heeft er nog nooit één gezien, gehoord of geroken dus dat kan best spannend zijn voor hem. Wie weet vindt hij het allemaal wel prima, maar het is toch iets om rekening mee te houden. Daarom zoeken wij iemand met geduld en begrip voor zijn situatie, voor zijn eventuele angsten en zijn onwetendheid. Met een positieve opvoeding zal Fokke een prima huisvriend worden en graag met je op stap gaan.
Interesse?
Zie jij het wel zitten om Fokke een warm en liefdevol thuis te geven? Neem dan contact met ons op via het onderstaande webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers