Fosse

Sh6843

Geboortedatum: 28-11-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 29 mei 2024

Omschrijving

Dit is Fosse, hij is geboren in het lab op 28 november 2022. Hij had geluk en mocht het lab verlaten en wacht nu in één van onze bevriende pensions op een nieuw baasje of een nieuwe familie die hem een thuis willen geven.
Deze vrolijke jonge beagle reu is vriendelijk en benadert ons rustig, voor zover dat mogelijk is in een roedel vol enthousiaste jonge beagles.
Het is een jonge onderzoeker, snuffelt graag, houdt van een lekkere snack en geniet van een knuffel en van rennen door het veld. En dat rennen gaat echt snel, want hij heeft echt wel lange poten.
Wij zijn voor Fosse op zoek naar een thuis waar hij alle tijd van de wereld krijgt om te wennen aan zijn nieuwe rol als huishond. Het is fijn als hij daar door zijn nieuwe mensen bij begeleid wordt.

Interesse?
Wil jij Fosse helpen bij zijn ontdekkingstocht naar een leven buiten het lab en ben je op zoek naar een lief maatje die wel van gezelschap houdt en graag met jou op stap gaat als hij wat gewend is aan zijn nieuwe leven? Neem dan contact op met ons middels onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers