Guido

Sh6890

Geboortedatum: 19-04-2023
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 19 april 2024

Omschrijving

Guido, geboren op 11 december 2023. Op moment van schrijven 4 maandjes oud.
Hij verblijft op dit moment in een gastgezin van de Shhh.
Guido is een lieve, aanhankelijke, vrolijke en vrije beagle pup. En natuurlijk ook een knappe beagle, we kunnen er geen genoeg van krijgen om foto’s van hem te maken.
Hij is alles heel rustig aan het ontdekken en krijgt hierbij steun van Nosy, de eigen beagle van het gastgezin. Eerst alleen op verkenning in huis en in de tuin, inmiddels maken we ook al wandelingetjes aan de riem. Het gastgezin woont in een rustig buitengebied. Dat geeft hem alle tijd om rustig te wennen.
Guido is nog niet helemaal zindelijk, maar doet al erg zijn best. Super knap van hem, nietwaar?!
We belonen hem volop als hij in de tuin zijn behoefte doet of tijdens het uitlaten. Hij is daar duidelijk vatbaar voor.
In het gastgezin zijn ook katten. Per situatie reageert Guido daar anders op. Rent de kat weg, rent Guido er meestal achteraan. Is de kat relaxt, dan reageert Guido ook rustig. Verder doet Guido het prima met de andere aanwezige honden, ze spelen en stoeien flink wat af met elkaar. Op het erf lopen ook andere dieren, die Guido door de afscheiding kan bekijken of tijdens het lopen aan de riem. Dat doet hij dan ook graag, hij is er erg nieuwsgierig naar. Hij heeft dus vanalles te doen buiten en dat doet het dan volop: lekker op avontuur gaan, ravotten met de andere honden of heerlijk in het zonnetje liggen!
Het gastgezin heeft kantoor aan huis, als zij daar aan het werk zijn, is Guido daar dan ook gezellig van de partij. En ’s avonds ligt hij heel graag lekker bij je op de bank.

Guido is op zoek naar lieve nieuwe eigenaren die hem alle tijd en aandacht kunnen geven en die op een positieve manier verder willen gaan met de opvoeding.
Pas jij helemaal in dit plaatje en heb jij dat mandje voor hem bij jullie thuis…aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@shhh.nl
Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en twee gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoor je even niets van ons en verwacht je dit wel, bel ons dan gerust even.
Meer informatie
Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kun je terecht op onze website, bijvoorbeeld op de pagina ben je beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

Inloggen

inloggen medewerkers