Isra

sh6735

Geboortedatum: 20-08-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 27 maart 2023

Omschrijving

Hoi ik ben Isra. Ik ben een jong beagle meisje, geboren op 20 augustus 2022, ik ben kort geleden verhuisd van laboratorium naar een gastgezin van de SHHH.
Dat was wel even een schok! Alles was opeens anders, weg uit m’n vertrouwde omgeving, weg van al mijn vriendjes en vriendinnetjes en allemaal nieuwe dingen waar ik mee geconfronteerd werd.
Tjonge, wat is dat allemaal spannend. Ik werd er helemaal hyper de pieper van. Maar gelukkig was mijn zusje nog een paar dagen bij mij, dat gaf mij toch wel een beetje steun.
In de afgelopen weken heb ik gemerkt dat het huiselijk leven mij wel bevalt. Lekker samen met de andere honden spelen en luieren op de bank of poef, speelgoed uitkiezen uit de speelgoedmand, knagen op lekkere botjes, knuffelen en op schoot bij mijn gastouders, heerlijk! Ik mag iedere keer naar buiten in de tuin als ik mijn kleine of grote boodschap moet doen. Dat gaat al erg goed, al zeg ik het zelf.’
s Nachts lig ik met mijn nieuwe roedelvriendinnetjes in één grote mand.
Ik ben nog wat onzeker, maar inmiddels al wel wat rustiger dan een paar weken geleden, maar ik blijf een actieve jongedame volgens mijn gastouders. Nu, na een paar weken in de tuin, mag ik af en toe mee met het uitlaatrondje, in zo’n tuigje (irritant ding) en nog niet zo ver, maar wat is dat leuk! Allemaal lekkere luchtjes, andere hondjes om kennis mee te maken, ik loop met mijn staart te zwiepen als een malloot. Af en toe ook best wel heftig hoor want vreemde mensen, fietsen en auto’s maken zo’n herrie en zijn dan best nog wel spannend. Dan kiest mijn gastouder gewoon voor een andere route en dan ben ik weer blij.
Ik ben wel een atletisch typje, ik heb lange benen en kan hoog springen en klimmen. Dat hebben mijn gastouders gemerkt, als die heel even niet in de kamer zijn, spring/klim ik gewoon uit de puppyren, ook al is deze hoog.
Heb je mijn foto’s bekeken? (ik lijk erg serieus maar dat ben ik niet hoor) En heb jij alle tijd en geduld voor een mooie actieve dame? Stuur dan een mail naar info@shhh.nl
Wie weet kunnen we dan binnenkort kennismaken?

Inloggen

inloggen medewerkers