Jarko

Sh6850

Geboortedatum: 30-11-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 29 mei 2024

Omschrijving

Dit is Jarko, een beagle reu geboren op 30 november 2022 in het laboratorium. Na een tijdje mocht Jarko het lab verlaten en hij leeft nu samen met een aantal andere beagle vriendjes in één van de pensions waar de Shhh beagles verblijven totdat zij een nieuw thuis gevonden hebben.
Jarko is een aanhankelijk hondje, eentje die van mensen houdt. Voor deze lieve, vriendelijke beagle zoeken wij een liefdevol thuis. Een thuis waar de mensen niet alleen voor Jarko een fijn warm mandje of plekje op de bank hebben maar ook begrip hebben voor zijn situatie. Hij is alleen bekend met het lab en het pension en zijn verzorgers. Er is dus nog van alles om mee kennis te maken in huis, tuin en later in de omgeving. Best wel spannend voor hem, al dat onbekende, dus naast liefde en goede zorg, is begeleiding, respect en wat geduld echt wel noodzakelijk.
Interesse?
Word jij diegene waar Jarko zijn veiligheid vindt? Kun jij hem bieden wat hij nodig heeft? Neem dan middels het onderstaande webformulier contact op met ons.

Inloggen

inloggen medewerkers