Jody

Sh6889

Geboortedatum: 11-12-2023
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 1 juni 2024

Omschrijving

Deze knappe beagle heet Jody! Ze is geboren op 11 december 2023 en mocht vrij snel verhuizen naar een gastgezin van de Shhh.
Daar heeft ze het enorm naar haar zin maar hoe geweldig zou het zijn als zij haar eigen baasje of misschien zelfs baasjes krijgt met een gouden mandje?
Jody is een zeer vrije, blije beagle die erg van knuffelen, spelen, wandelen en luieren in de zon houdt.
Als het tijd is om een wandelingetje te maken, zit zij als eerste bij de voordeur klaar om te gaan. (Nadat ze al een paar pirouettes heeft gemaakt tijdens het naar de voordeur rennen).
Naar het strand gaan vindt ze ook erg leuk (alles eigenlijk wat met lekker wandelen en rennen te maken heeft) het water ingaan vond ze in het begin wat eng maar uiteindelijk gaat ze helemaal los en sjeest ze erin en eruit.
Het is een heerlijke, ondernemende, actieve beagle dame. Uiteraard wel ondeugend want tja je moet je ras wel eer aan doen. Ze houdt ook van lekker haar brokjes eten en heerlijk kluiven aan een bot en kluifjes. Alles wat eetbaar is zou ze wel lusten, ze probeert het liefst alles uit! In het gastgezin wonen ook twee beagles die goed mee helpen de opvoeding. En Jody vindt het heerlijk om ook met hen te spelen maar ook om samen dingen te doen die eigenlijk niet horen……gelukkig laat ze zich heel goed op een positieve wijze begeleiden waardoor ze ook weer veel leert.

Interesse?
Heeft u belangstelling voor de lieve en vrolijke Jody? En ziet u het helemaal zitten om haar verder op een positieve manier te begeleiden en van alles te leren maar ook om heerlijke wandelingen samen te gaan maken?
Laat het ons weten middels onderstaand webformulier!

Inloggen

inloggen medewerkers