Johnny

sh6642

Geboortedatum: 03-08-2017
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 22 augustus 2023

Omschrijving

Dit is Johnny, zijn naam kreeg hij in het laboratorium omdat hij er best lang gewoond heeft. Hij verblijft momenteel in een gastgezin.

Johnny is geboren op 3 augustus 2017, het is een lieve beagle reu van zes jaar die heel gemakkelijk in de omgang is. Een echte allemansvriend, maar o wee als zijn baasje uit ‘t zicht verdwijnt! Hij hecht zich erg aan zijn ” eigen mens” en alleen zijn vindt hij niet fijn Daar staat tegenover dat hij heel graag met je meegaat, overal naartoe, het maakt hem niet uit. Maar hij heeft wel een favoriete winkel: het tuincentrum want daar ruikt alles zo lekker!

Johnny loopt rustig aan de riem, is zo goed als zindelijk en een groot liefhebber van eten. Hij vindt de katten in het gastgezin dan ook vooral leuk omdat ze zulk lekker eten hebben en een spannende drinkfontein, verder laat hij ze wel met rust.

Johnny is nieuwsgierig naar alle honden en mensen die hij tegenkomt, hij speelt met iedereen!

Mocht Johnny straks naar zijn nieuwe familie verhuizen dat is een hond in het gezin dus geen probleem, wel graag een dame en geen heer want anders moet hij de hele tijd uitzoeken wie nou eigenlijk de baas is in huis.

Johnny krijgt zijn eigen mandje mee want daar is hij nogal dol op en daar slaapt hij heerlijk in!

Johnny is een heerlijke hond die het allerliefst de hele dag bij je is!

Inloggen

inloggen medewerkers