Lina

Sh6894

Geboortedatum: 29-09-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 30 juni 2024

Omschrijving

Hallo allemaal! Ik ben Lina! Ik ben een beagle teefje en ik ben geboren op 29 september 2022. Ik mocht samen met mijn groepsgenoten verhuizen naar een pension. Dat was even anders! Gelukkig dat mijn vriendinnen erbij waren. Nu ben ik inmiddels best wel gewend en zou ik ook wel zonder hen op avontuur kunnen gaan!
Oh, ik moet natuurlijk ook nog wat over mijzelf vertellen! Ik ben ontzettend lief en vrolijk. Ik hou enorm veel van lekkere voertjes en als ik die eet onthoud ik veel meer! Verder houd ik ook veel van knuffelen, dat is zo fijn! En ik heb lekker veel energie dus rennen en spelen en ik ben er zeker van dat ik wandelen heel leuk zal vinden.
Komt u me binnenkort halen zodat we dat allemaal kunnen gaan doen? Ik moet natuurlijk wel nog erg wennen en voor mij is, buiten wat ik in het pension heb geleerd alles nog helemaal nieuw dus ik hoop dat u geduldig bent en ook veel liefde hebt te geven want dat heb ik ook! Ik hoop u binnenkort te ontmoeten!
Denkt u na het lezen van dit stukje dat het een goede match zal zijn tussen u en Lina en wilt u de opvoeding voortzetten op een positieve manier en daar ook alle tijd voor nemen?
Reageer dan middels onderstaand webformulier!

Inloggen

inloggen medewerkers