Lio

sh6582

Geboortedatum: 22-02-2022
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 14 september 2022

Omschrijving

Lio is een beagle reutje geboren op 22-02-2022 ( een mooiere geboortedatum kun je toch niet hebben).

Vanaf mei woont hij bij een gastgezin. Daar is hij opgegroeid met de twee beagles van het gastgezin, met nog twee pups van SHHH en twee jongens van 11 en 14 jaar.
Lio is een vrolijke, gezellige, beetje onbehouwen, heerlijke goedzak. Hij houdt ervan om lekker bij je te liggen en te knuffelen maar hij vindt het ook heerlijk om te spelen, rennen en te ravotten.
Iedereen die binnenkomt wordt vrolijk begroet en tien minuten na binnenkomst is de rust weer wat weergekeerd en dan komt hij toch steeds terug voor een aai of een knuffel of om toch nog even extra te snuffelen.
Lio houdt ook erg van eten. Voor een snoepje of een koekje of een kluifje doet hij alles. Maar ook van zijn brokken wordt hij vrolijk en al rondspringend begeleidt hij je naar zijn etensplek.

Lio is geboren met een afwijking aan zijn linkeroog en dit moest bijna direct na zijn geboorte verwijderd worden. Wat dat betreft, weet hij niet beter. Het is dan ook echt niet aan hem te merken. Soms merkt het gastgezin het als hij ergens op wilt springen en dit wat minder soepel gaat omdat hij de diepte verkeerd inschat maar verder….nergens last van. Hij kan behoorlijk hoog springen en daardoor kan hij bijvoorbeeld het aanrecht goed in de gaten houden. Zet dus vooral geen eten binnen zijn bereik want dan pikt hij het. Verder vindt hij het heerlijk om tijdens het bereiden van het eten bij je in de keuken te liggen, soms ligt hij er zelfs te slapen. Hij kijkt ook graag naast je even mee en na een aai over zijn kop gaat hij dan weer met een diepe zucht aan je voeten liggen.

Sinds kort wordt hij ook alleen meegenomen voor een wandeling en dat lijkt hij prachtig te vinden. Neus op de grond en lekker snuffelen. Nieuwe geluiden en nieuwe dingen worden beluisterd en bekeken en dan wil hij er naar toe lopen om het eens nader te bekijken of hij gaat gewoon door met snuffelen. Hij kijkt wel altijd even naar het baasje om of loopt even terug voor bevestiging.

Heeft u belangstelling voor de vrolijke Lio? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl

Procedure

De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers