Omschrijving

Marley, een beaglereutje, geboren in december 2018. Samen met een aantal broertjes komt hij uit een laboratorium. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, heeft hij hier nog niet zo veel meegemaakt.

Hij wil graag kennismaken met een gezin en daar de rest van zijn leven als huishond doorbrengen. Dat kost natuurlijk wel wat moeite om zoveel nieuwe dingen te onderzoeken en op te slaan als “veilig’ of beter maar uit de buurt blijven. Het is daarom belangrijk dat hij hier alle tijd voor krijgt en hij zoveel mogelijk het tempo kan bepalen.

Anders krijgt hij mogelijk een ‘hondenburn-out’. In het pension waar hij verblijft in afwachting van een adoptiegezin, oefent hij al vast met het omgaan met andere types honden, met name grote herders en nieuwe mensen. Overdag zijn er momenten dat hij naar buiten mag. In de maand april heeft hij daar al veel verschillende weersomstandigheden kunnen ervaren. Zelfs onweer, maar ook zomerse warmte.

Van dit laatste houden beagles erg veel. Lekker bakken in de zon en hij hoeft geen zonnebrandcrème. Hij kan een heel ‘droepie’gezicht trekken en zijn asymmetrische witte aftekening op de snuit maken het dan ook weer grappig.

 

SH6040 

Geboortedatum: 1 December 2018
Geslacht: Reutje
Datum plaatsing: 3 May 2019
Status: Geplaatst

Contact

2 + 7 =

Pin It on Pinterest

Share This