Mats

Sh6864

Geboortedatum: 07-09-2023
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 4 januari 2024

Omschrijving

Mats is geboren op 7 september 2023, en mocht in december het lab verruilen voor een gastgezin van de Shhh, samen met zijn broertje Stan. 

Best spannend allemaal want ze komen bijna blanco uit het lab. Gelukkig vinden ze veel steun aan elkaar, maar vooral ook de steun van Nosy, de eigen Beagle van het gastgezin, is erg belangrijk voor hen.

Mats is een heerlijke actieve Beaglepup die nog vanalles te leren en te ervaren heeft.
In het gastgezin krijgt hij hier rustig alle tijd voor.
Eerst alleen op verkenning in huis en in de tuin, inmiddels maken we ook al een wandelingetje aan de riem.
Het gastgezin woont in een rustig buitengebied dus hij wordt niet meteen ook nog eens overvallen met de onbekende drukte.
Mats is nog niet zindelijk maar hij doet erg zijn best om het buiten te doen. Hij wordt volop beloond als hij het in de tuin doet en nog enthousiaster als hij het doet tijdens het wandelingetje aan de riem. Zo’n knappe jongen al!!
Behalve dat de tuin is om je behoefte te doen heeft hij ook ontdekt dat je daar heerlijk kunt snuffelen en ravotten! Dat doet hij dan ook erg graag!

S Nachts slapen ze samen in een grote ruimen bench en dit doen ze ook prima!

In het gastgezin heeft hij ook met katten kennis gemaakt. Het is natuurlijk een erg leuk spel als een kat weg rent….daar moet achteraan gerend worden! Maar als de kat lekker relaxed ligt dan reageert Mats ook heel rustig op de kat. Gaat eigenlijk heel erg goed!
Mats kan het goed met andere honden vinden. En speelt graag met andere honden. Naast de onstuimige speelpartijen neemt hij ook zijn rustmomenten. En die rustmomenten neemt hij graag gezellig bij je op de bank.

Wilt u alle tijd en aandacht aan doerak Mats geven en op een positieve manier verder gaan met de opvoeding? Neem dan contact op via onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers