Milo

sh6569

Geboortedatum: 29-10-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 27 maart 2023

Omschrijving

Graag stellen we Milo aan iedereen voor!
MIlo is geboren op 29 oktober 2021 in het laboratorium. Al vroeg verhuisde hij naar een bevriend pension samen met een paar roedelgenoten en daar ontmoette hij nog meer beagles!
Het is nu gezelliger dan ooit! Er zijn ook nog eens lieve verzorgers die met Milo spelen en nu komt het belangrijkste… hem eten geven!
Van zijn nieuwe roedelgenoten leerde Milo hoe het is om in de regen en in de zonneschijn te lopen en leerde hij ook dat spelen in een modderplas ook leuk is en lekker blaffen met zijn allen is toch ook niet verkeerd!
Maar nu is het voor Milo de hoogste tijd om zijn nieuwe wereld verder te ontdekken en kennis te maken met zijn eigen mensen: hij wil deel uit maken van zijn eigen “roedel” en leren hoe het is om uitgelaten te worden, lekker te wandelen, lekker te spelen en daarna wil hij gewoon neerploffen op de bank of op iemands schoot!
Bent u diegene die tijd en veel liefde en geduld wil steken in Milo en hem wil laten kennismaken met het huiselijke leven en alles daar omheen? Mail ons dan, Milo kan niet wachten om kennis te maken! Ons mailadres is info@shhh.nl

Inloggen

inloggen medewerkers