Mint

Sh6863

Geboortedatum: 07-07-2023
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 11 januari 2024

Omschrijving

We willen u graag voorstellen aan Mint, een beagleteefje geboren op 7 juli 2023. 4 december mocht ze het laboratorium verlaten en kreeg ze een plekje in een gastgezin van de Shhh. 

Daar heeft ze zich inmiddels enorm goed ontwikkeld. Ze heeft goed door wat de regels daar in huis zijn en ze zou natuurlijk geen beagle zijn als ze zich daar altijd gewoon maar maar aan houdt, neeeee ze probeert graag uit of ze die regels niet wat kan veranderen. Vooral als het om eten gaat is ze erg creatief in de grenzen opzoeken. Ze doet het ook al erg goed wat zindelijkheid betreft, soms moet ze tussen de uitlaatbeurten door weleens plassen en dan geeft ze dat aan door keurig naar de achterdeur te lopen zodat ze het in de tuin kan doen.
Ze bekijkt zichzelf erg graag in de ruit van de oven. Ze slaat dan ook geen enkele keer over als ze er langs loopt. Nou ja is natuurlijk ook niet raar…het is ook een erg knappe meid!
Verder is ze ondernemend, nieuwsgierig, ondeugend, vol energie en ook heel erg lief en knuffelig. Naar het bos, de hei en het strand, ze vindt het allemaal even geweldig! Mint vindt het heerlijk om te wandelen en te rennen (voor zover de lijn dit toelaat). Andere honden vindt ze erg leuk en dat gaat ook heel goed.
Als de deurbel gaat blaft ze niet, maar kijkt nieuwsgierig wie er binnenkomt en dan wordt diegene heel enthousiast begroet.
“s Avonds ligt ze het liefst heerlijk tegen je aan op de bank, dan is ze moe van de dag. En ’s nachts…… dan ligt ze naast het bed lekker in haar eigen mand te slapen.

Bent u op zoek naar een gezellig, actief wandelmaatje? Bent u die nieuwe eigenaar die haar alle tijd en aandacht kan geven en die op een positieve manier haar verder wil opvoeden? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier!

Inloggen

inloggen medewerkers