Moos

SH5119

Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 24 mei 2019

Omschrijving

Moos is een enthousisaste aanhankelijke gecastreerde reu, geboren in 2012. Hij is mogelijk een kruising tussen een border collie/Labrador retriever en Duitse staande, maar zeker is dat niet. Zijn vacht is draadharig en hij

heeft een staart met een pluimpje. Hij kent een heleboel woorden en werkt graag met je samen. Helaas is het in de laatste maanden zover gekomen dat, nadat al zijn waarschuwingen zijn genegeerd of zelfs zijn gecorrigeerd, hij bij zijn laatste baasjes alleen nog maar door bijten duidelijk kon maken dat ze te ver gingen. Dat werkt dan wel, maar betekent voor een hond helaas altijd dat hij het veld moet ruimen.

Noodgedwongen verblijft hij nu in een pension in afwachting van mensen die hem graag nog een kans willen geven mensen weer meer te vertrouwen. Benaderen zonder dwang en intimidatie en rekening houden met wat hij aankan zijn hierbij sleutelwoorden.

Hij vindt het geweldig om bij je te zijn, samen hard te lopen, spelen met andere honden. Hij is gek op balletjes en stokken, deze kan hij wel verdedigen naar een andere hond. Hij is enthousiast naar vreemden. Zwemmen doet hij graag, traplopen heeft hij niet geleerd en voor zoekspelletjes komt ie ook graag in beweging.

Inloggen

inloggen medewerkers