Moskou

Sh6881

Geboortedatum: 29-12-2021
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 7 maart 2024

Omschrijving

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Moskou en ik ben een gecastreerde reu van 2 jaar oud. Ik ben namelijk geboren op 29 december 2021. Ik hoor mijn mensenvrienden steeds zeggen dat ik zo’n lieve en rustige hond ben…nou ja dat zal dan wel. Misschien komt dat omdat ik meer van knuffelen hou dan spelen met mijn hondenvrienden. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is het spelen met en kluiven op mijn hondenspeeltjes. Als deze door mijn mensenvrienden weggegooid worden dan ren ik erg graag achteraan! Ik vind snoepjes en koekjes erg lekker misschien dat je dit ook wel een beetje terug kan zien aan mijn figuur…. Zoals je op de foto kan zien eet ik mijn riem liever op dan dat ik eraan loop dus daar heb ik nog wat meer oefening in nodig. Maar ik ben er wel van overtuigd dat dit moet gaan lukken! Ben ik meteen de extra pondjes van de koekjes en snoepjes weer kwijt door lekker te wandelen, misschien kan ik er dan ook wel meer gaan eten?!

Wilt u Moskou goed leren wandelen aan de lijn? Om daarna een gezellig wandelmaatje te hebben? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

 

 

Inloggen

inloggen medewerkers