Nail

Sh6884

Geboortedatum: 21-02-2020
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 7 maart 2024

Omschrijving

Graag stellen wij u voor aan Nail. Een gecastreerde beagle reu geboren op 21 februari 2020.
Het is een super lieve en zeer aanhankelijke hond en zal altijd bij u in de buurt willen zijn en gezellig met u mee lopen waar u ook heen gaat. Hij is dol op andere honden en dat zijn echt zijn maatjes maar nog liever is hij onder de mensen. Het is een rustige, blije en vrolijke hond die op zijn tijd wel van een rondje rennen en lekker spelen houdt. Als u hem adopteert, heeft u er een maatje voor het leven bij! 

Heeft u interesse in de aanhankelijke Nail? En vindt u het niet erg dat hij graag overal met u naar toe loopt en houdt u ook zo van die gezellige aanwezigheid?
Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure

De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers