SH5882

Geboortedatum: 10 augustus 2017
Geslacht: Teefje
Datum plaatsing: 18 juli 2018
Status: Geplaatst

Omschrijving

Nibi is een kruising tussen een Hollandse en een Zwitserse Herder, teefje (intact), geboren 10 augustus 2017. De hond zit in de opvang bij een gastgezin van de SHHH vanaf 10 maart 2018 in verband met een operatie van de eigenaar. De eigenaar is nu tot de conclusie gekomen dat hij haar helaas niet meer kan verzorgen.
Het is een lieve en zeer energieke hond, die niets liever doet dan haar bal apporteren. Ze heeft een basiscursus gehad en kent volgens haar eigenaar de commando’s zit, af, voor, pootje, buikje, links lopen, plaats en niet op de bank. Die volgt ze op maar wil direct daarna wel weer verder spelen.
Ze is gewend aan de bench (=plaats) en slaapt daar ’s nachts in en ze kan goed tegen autorijden. Alleen thuisblijven is ook geen probleem, maar ze gaat dan wel in de bench.
Ze gedraagt zich nog steeds als een pup maar beseft nog niet goed dat ze in een groot lijf zit. Daarom is het beter dat er geen kleine kinderen zijn want die zou ze ondersteboven lopen, kan goed bij andere (niet te kleine) honden, maar liever niet bij katten vanwege haar enthousiasme. Ook kent ze andere erfdieren waar ze mee zou willen spelen. Ze is een uitstekende erfbewaker die aanslaat als ze vreemde geluiden hoort zoals een auto of de stemmen van de buren.
Haar entingen zijn bijgehouden evenals het ontwormen en ontvlooien. Zij zoekt een baas die haar veel aandacht kan geven en met haar wil werken en eventueel vervolgcursussen met haar zou willen doen.

Contact

9 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This