Nova

sh6476

Geboortedatum: 11-05-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 18 november 2021

Omschrijving

Nova is een beagle teefje geboren op 11 mei 2021. 17 september mocht ze het laboratorium verlaten en kon ze worden opgevangen in een bevriend pension.
Ze houdt van spelen met de andere honden die ook in het pension zitten en het maakt haar niet uit of er modder ligt of dat het nat buiten is. Voor haar is het erg belangrijk dat er bij haar nieuwe baasjes al een stabiele hond in huis is. Nova is namelijk erg onzeker en heeft echt een andere hond in haar nabijheid nodig.

Heeft u belangstelling voor lieve maar onzekere Nova? Dan kunt u per mail contact opnemen met de SHHH, info@shhh.nl
Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.
Meer informatie
Voor meer informatie over labbeagles van de SHHH kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

Inloggen

inloggen medewerkers