Pelle

sh6552

Geboortedatum: 24-10-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 2 maart 2023

Omschrijving

Pelle is een vrolijke en zeer ondernemende beagle. Iedereen die hij kent is het waard om lekker mee te knuffelen. Mensen die hij niet kent worden eerst wat wantrouwend bekeken. Als ze ergens een voertje neerleggen (niet direct bij hem) zoekt hij het meteen op. Zodra hij door heeft dat het van die vreemdeling komt gaat hij daar kijken of hij nog meer kan schooien en is het ijs gebroken.

Wandelen vindt hij eindeloos en is hem nooit te ver. Hij heeft al een wandeling gemaakt van zo’n 15 km en dat vond hij zeker niet te ver. Andere honden zijn heel interessant en dus geen probleem. Als hij voor het raam zit en hij ziet een kat dan moet daar flink tegen gegromd en geblaft worden. Als de kat weer weg is kost het hem best wat tijd om hem uit zijn systeem te krijgen. Hoe het met katten in huis gaat weten we nog niet.

Pelle is super ondernemend. Een echte beagle dus. Alles moet worden onderzocht. Natuurlijk met de bek. Ook de sterkte wordt zorgvuldig onderzocht en inderdaad, alles kan stuk!

Kortom, Pelle is lekker druk en vermaakt zich uitstekend. Hij zoekt een huis waar voldoende aandacht aan hem kan worden besteed en dat behoorlijk beagle-proof is.

Inloggen

inloggen medewerkers