Perry

sh6426

Geboortedatum: 06-01-2020
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 26 september 2022

Omschrijving

Dit is Perry, een beagle reu geboren op 6 januari 2020. Perry mocht in mei 2021 het laboratorium verlaten. Na een paar maanden in het pension te hebben gezeten mocht hij naar een gastgezin. Zo dat was even wennen zeg! Hij begon als een behoorlijk angstig hondje. Inmiddels is dat een flink stuk beter geworden. Af en toe kan hij nog schrikken van een onverwacht geluid maar hij herstelt dan wel weer snel.

Perry is een verschrikkelijk lieve beaglereu. Hij is twee en een half jaar oud. Perry is de zindelijk, is gek op eten, wil heel graag grote wandelingen maken, rent en vliegt graag zijn rondjes door de tuin. Hij sneupt ook graag in de tuin. Slapen is ook een hobby van Perry en het maakt hem niet uit hoe laat het gastgezin opstaat.
Hij kan goed met andere honden, hoewel hij hele grote honden best wel imposant vindt. Tijdens de wandelingen kan hij heel goed meelopen, maar o wee, als hij een lekker geurtje in zijn neus heeft, dan kan hij wel trekken. Er wordt al heel druk met hem getraind. Blaft alleen als de deurbel gaat. Verder verwelkomt hij mensen, die binnen komen. Als Perry blij is, gaat hij pirouettes maken. Perry luistert heel goed naar zijn naam. Kinderen van alle leeftijden vindt hij vreselijk spannend. Zeker als ze gillen en druk doen. Dus Perry moet niet in een gezin met kinderen worden geplaatst. Hij houdt van een rustige omgeving. Ook kan hij soms schrikken van onverwachte geluiden, maar hij herstelt ook heel snel weer.

Heeft u belangstelling voor deze vrolijke en ondeugende beagle Perry? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

Procedure: De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen. Meer informatie Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kunt u terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina bent u beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

Inloggen

inloggen medewerkers