Rambo

Sh6880

Geboortedatum: 29-12-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 5 maart 2024

Omschrijving

Dit is Rambo,een gecastreerde beagle reu, geboren op 29 december 2021. Hij is een erg grote beagle vandaar dat hij Rambo is genoemd. Eind februari mocht hij samen met zijn beaglevrienden het lab verlaten en wacht nu in een bevriend pension op u om geadopteerd te worden. Hij vindt nieuwe situaties wel een beetje spannend maar met begeleiding van u en eenmaal gewend dan hebt u er letterlijk en figuurlijk een grote vriend bij! 

Hij vindt het superfijn om bij u op schoot je komen zitten en heerlijk te knuffelen maar niet te lang hoor!! Want hij heeft niet zoveel zitvlees. Hij houdt namelijk nog meer van spelen en lekker rondrennen en heeft daar ook veel energie voor. Maar nu de wereld voor hem veel groter is geworden kan hij straks die energie mooi kwijt als hij wandelingen met zijn nieuwe baasje(s) gaat maken! 

Bent u degene die graag wilt gaan wandelen met Rambo? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure

De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers