Rintse

sh6550

Geboortedatum: 28-08-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 18 mei 2022

Omschrijving

Rintse is een wat onzeker lief beagle reutje geboren op 28 augustus 2021. Nadat hij uit het laboratorium is gekomen is hij eerst naar een bevriend pension gegaan en daarna mocht hij met zijn twee broertjes naar een gastgezin! Zo fijn. Daar mocht hij de wereld verder gaan ontdekken op zijn gemakje. Hij houdt er niet zo van dat er foto’s van hem worden genomen met een zo’n rare mobiele telefoon. Maar uiteindelijk is het toch wel gelukt! Hij houdt van zwemmen en spelen en voor een brokje doet hij alles! Hij speelt ook graag met andere honden, maakt niet uit wat voor ras of hoe groot.

Heeft u belangstelling voor dit wat onzeker beagle reutje Rintse? Dan kunt u per mail contact opnemen met de Shhh, info@shhh.nl

Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven kost tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (online maar ook middels huisbezoeken), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Checkt u regelmatig uw voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers