Roos

Sh6862

Geboortedatum: 19-04-2024
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 4 april 2024

Omschrijving

Ik ben Roos, een hele lieve dame van 1 jaar oud. Ik ben geboren op 19 april 2023.
Na twee maanden bij mijn tijdelijke gastgezin ben ik op zoek naar een eigen,
voor-altijd-gezin om bij te wonen.
Ik ben dol op kinderen en op hondenvriendjes, ook vind ik het superleuk om samen met mijn
mensen- en dierenvriendjes te spelen. Lekker rennen in de tuin en achter een bal aan rennen.
Ik ben al aan heel veel dingen in een huis gewend zoals alle geluiden en andere kindjes die komen spelen. Ook het buiten wandelen vind ik heel leuk, lekker door het gras struinen.
Wat ik nog wel een beetje lastig vind zijn grote mensen, die vind ik nog een beetje spannend. Maar als ik eenmaal aan je gewend ben, dan kom ik graag zo nu en dan een kroel halen. En als ik eenmaal gesetteld ben dan kom ik graag lekker tegen je aan liggen op de bank.
Ik heb bij mijn gastgezin al geleerd om buiten te plassen en te poepen.
Ook hebben ze hier een kat waar ik het leuk vind om bij te kijken wat die gaat doen, alleen hij wil niet met me spelen. Snap niet waarom??…

Bent u degene waar Roos lekker tegenaan mag komen liggen op de bank? En wilt u haar voor-altijd-gezin zijn?
Neem dan contact op met de Shhh middels onderstaand webformulier.

Procedure
De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort je even niets van ons en verwacht je dit wel, dan kan je ons bellen.

Meer informatie
Voor meer informatie over labbeagles van de Shhh kan je terecht op de website, bijvoorbeeld de pagina ben je beagle proof: https://www.shhh.nl/bent-beagle-proof/

Inloggen

inloggen medewerkers