Seth

sh6709

Geboortedatum: 18-09-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 27 maart 2023

Omschrijving

Graag willen we je voorstellen aan Seth! Seth is een jonge reu, geboren op 18 september 2022 in het laboratorium en verblijft momenteel in één van onze bevriende pensions. Seth is een vrolijke jongen. Hij houdt erg van knuffelen en vraagt graag je aandacht. Toen wij hem voor het eerst ontmoetten kwam hij vol enthousiasme op ons afrennen, een mensgericht hondje dus, zonder angst en met veel energie!
Seth is dus op zoek naar een ‘eigen mens’ waar hij na een gewenningsperiode lekker mee kan wandelen en spelen. Die gewenning duurt natuurlijk wel even want hij moet wel stap voor stap kennismaken met alle aspecten waar een huishond mee te maken krijgt. Als de kennismaking met zijn nieuwe wereld met te grote stappen gebeurt, zal hij snel overprikkeld zijn en zich onveilig voelen en dat zal hem angstig maken.
Denk jij dat je Seth een actief leven kan geven als huishond? Heb je tijd en geduld om hem kennis te laten maken met al het nieuws wat zijn leven als huishond te bieden heeft? Stuur dan een email naar info@shhh.nl

Inloggen

inloggen medewerkers