Seth

sh6709

Geboortedatum: 18-09-2022
Status: Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 27 maart 2023

Omschrijving

Seth is een jonge beagle reu, geboren op 18 september 2022 in het geboortecentrum voor het laboratorium.
Na een korte periode mocht hij het lab verlaten en sindsdien verblijft hij in één van de pensions. Inmiddels zit hij nu al even in een gastgezin en haalt daar zijn hart op! Heerlijk in de tuin ravotten met de beagles van het gastgezin. Wel uitkijken Seth voor de vijver!! De eerste dag dat hij daar was is hij namelijk in de vijver gevallen (ja wat is dat dan voor ding??? Dat kende hij nog niet). Hij leert er ook goed omgaan met katten en heerlijk wandelen. Je mag er knuffelen op de bank met het gastgezin. Ja hij begint al een geweldige huishond te worden en steeds ook meer en meer beagle kenmerken te krijgen!
Seth is een vrolijke, vriendelijke vent.
Het zou zo fijn voor hem zijn als hij binnenkort zijn eigen thuis vindt. We gunnen hem zo zijn eigen familie die begrip heeft voor een beagle die nog wel het een en ander moet leren op een plek waar hij zich veilig en geborgen voelt.
Denk je Seth deze veiligheid te kunnen bieden en zie je Seth wel zitten als jouw maatje in huis of lekker buiten tijdens een fijne wandeling? Stuur dan een bericht via onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers