Sophie

SH6267

Geboortedatum: 24-03-2020
Status: Geplaatst
Geslacht:
Plaatsing op website: 28 september 2020

Omschrijving

Sophie, een huskyteef van 6 maanden. Een lieve, aanhankelijke hond, sociaal naar andere honden en mensen.
Helaas is zij aangeschaft door iemand die niet in staat bleek om voor haar te zorgen. Ze verblijft op dit moment bij familie van de eigenaar, maar komt hier te kort, omdat ze haar niet kunnen uitlaten.
Overdag is ze zindelijk, ’s nachts ook als ze nog een keertje tussendoor wordt uitgelaten. Ze ligt graag bij je en is eigenlijk nog een grote pup. Omdat het belangrijk is, dat ze op een nieuw adres goed kan hechten, is het nodig dat
ze de eerste maanden niet alleen wordt gelaten. Ook ’s nachts niet. Ze zal immer opnieuw alles kwijt zijn en eerst het vertrouwen moeten krijgen dat ze er nu echt bij mag horen. Voor haar ontwikkeling en ter voorkoming van ongewenst gedrag is dit belangrijk.
Ze kan voorzichtig spelen met kleine honden, maar soms gaat het ook wel eens iets te wild. Katten zijn mogelijk iets te interessant. Op straat neemt ze graag de tijd om dingen in haar op te nemen. Ze gaat dan bij je zitten om te kijken wie of wat er is. Voer pakt ze voorzichtig aan en op dit moment leeft ze in een huis met nog vier honden waar de hele dag 1 bak met voer op de grond staat. Dit geeft daar geen problemen tussen de honden.

Inloggen

inloggen medewerkers