Stan

Sh6865

Geboortedatum: 07-09-2023
Status: Nieuw Zoekt baasje
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 4 januari 2024

Omschrijving

Stan is een vrolijke, actieve beaglepup, die graag zijn goede neus laat werken.

Hij is geboren op 7 september en mocht in december al vanuit het lab direct door naar een gastgezin van de Shhh. Dat was even een geluk. Nog leuker is het dat zijn broer Mats met hem mee mocht en dat ze daar ook nog een beagle al in huis hadden! 

Hij moet natuurlijk nog vanalles leren maar met de hulp van de eigen beagle, Nosy en de leden van het gastgezin gaat het eigenlijk erg goed en is het lang zo eng niet meer! Hij krijgt er alle tijd om alles te ervaren en te leren. Het gaat al best goed met zindelijk worden, af en toe nog een ongelukje in huis. 

Stan is een echte doerak die geniet van alle aandacht en die samen met zijn broer echt partners in crime zijn. Ze vinden alles lekker, lekkere dingen…..maar ook vieze dingen. Hun neuzen werken prima. Hij gaat graag op onderzoek uit in de tuin. Ook tijdens de kleine wandelingetjes buiten de tuin laat hij zijn neus graag werken.

In het gastgezin zijn ook katten. Hoe Stan reageert op katten is ook afhankelijk van de kat. Rent de kat weg, rent hij er achteraan. Is de kat relaxed, dan reageert Stan ook relaxed.
Stan doet het ook prima met de andere honden.
Stan wisselt actieve onstuimige speelmomenten af met rustmomenten, passend bij een jonge pup.
In de avond ligt hij heel graag gezellig bij je op de bank. En in de nacht ligt hij samen met Mats in een ruime bench te slapen. Dit gaat erg goed!

Bent u op zoek naar een gezellige, actieve doerak? Bent u die nieuwe eigenaar die hem alle tijd en aandacht kan geven en die op een positieve manier verder wil gaan met de opvoeding? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Inloggen

inloggen medewerkers