Synne

sh6592

Geboortedatum: 24-10-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Teefje
Plaatsing op website: 17 augustus 2022

Omschrijving

Synne is een lief klein meisje, qua afmetingen en karakter. Ze is smal en fijn en ietwat verlegen. Ze wil graag even de kat uit de boom kijken. Als het ijs is gebroken, is ze je vriendin voor het leven. Ze wil heel graag geaaid en geknuffeld worden. Ze wil soms helemaal in je kruipen voor een knuffel en laat haar aanhankelijkheid heel duidelijk merken. Ze ligt graag tegen je aan of met haar hoofd op schoot.

Synne kan met iedereen opschieten. Ze is verlegen, maar ook heel erg nieuwsgierig en wil met iedereen kennis maken: dat geldt voor mensen en dieren. Ze laat zich graag aaien en wil met alle honden die ze ziet spelen. Ook de katten van het gastgezin heet ze een warm welkom.

Als Synne eenmaal gesetteld is, is ze niet bang. Ze gaat rustig op alle kleedjes, mandjes, en banken liggen die bij je in de buurt zijn. Leg wel een kleedje over de bank, want ze neemt er wel eens een hapje van. Als ze iets onbekends hoort of ziet (zoals een stuk wapperend plastic of een sirene) wil ze graag de rust hebben om te ontdekken wat er gaande is. Je mag haar daarbij helpen: ze schuilt graag achter je en voelt zich zekerder met jou erbij.

Tenslotte heeft nog wat bijzondere hobby’s. De eerste is: vliegen vangen. Ze besluipt ze, springt naar ze en vangt ze soms ook nog. Ze is erg snel. Dat geldt trouwens in het algemeen: haar speelkameraadjes kunnen haar nooit bijhouden als ze met z’n allen rennen. Verder doet ze aan yoga: ze kan de cobra en de child pose en ligt vooral graag in de weg als je zelf yoga wilt doen.

Inloggen

inloggen medewerkers