Valentino

Sh6749

Geboortedatum: 02-12-2021
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 1 december 2023

Omschrijving

Deze jonge beagle reu is geboren op 2 december 2021 in het laboratorium. Al een tijd terug is hij verhuisd van het lab naar een gastgezin van de Shhh.

Valentino begint zich lekker thuis te voelen en het puberen is dus begonnen. Zijn oortjes staan regelmatig op standje mute. Verder is het zo’n heerlijke doerak vol energie. Hij lijkt soms wel een hazewindhond, zo hard kan hij rennen en hij doet dit een paar keer per dag. Even heerlijk uit rennen.

Er wordt regelmatig met hem gewandeld in een natuurgebied. Valentino loopt echt netjes aan de lijn, zonder te trekken. Wel wat stress als er mensen aankomen, maar hoe langer de wandeling, des te beter het gaat. Verder is hij dikke maatjes met de eigen beagle Smokey. Smokey zet zich vaak in als “hulphond”. Als Valentino weer de oren op slot heeft, zorgt Smokey ervoor dat Valentino weer in het gareel komt. Dat doet hij overigens alleen bij het vrouwtje, baasje mag het zelf uitzoeken. Blaffen bij schrik/angst blijft, maar wel minder. Als er visite komt heeft hij er veel baat bij als hij extra geknuffeld wordt in de armen van het vrouwtje, dat stelt hem erg gerust en dan blaft hij ook niet en weet hij dat het oké is. Valentino slaapt graag op bed en slaapt ook lekker door. Tussen kwart over zes en half zeven meldt hij op een ietwat lompe manier dat hij wakker is…Wordt hij wakker van de wekker….dan springt hij als Teigetje over het bed. Valentino is al een heel stuk stabieler en eigenlijk wel klaar om verder te groeien bij nieuwe (sportieve) baasjes. Ook goed om te weten….Valentino is een echte knuffelkont en stapelhond en ook een echte heerlijke beagle!

Heeft u belangstelling voor deze knuffelkont? Wilt u graag gezelschap op de bank en wilt u Valentino met respect, liefde en geduld verder laten kennismaken met zijn nieuwe wereld? Reageer dan middels onderstaan webformulier op Valentino.

Inloggen

inloggen medewerkers