SH5530

Geboortedatum: 13 December 2015
Geslacht: Reutje
Datum plaatsing: 30 June 2018
Status: Geplaatst
Vesper is een schuchter maar lief en aanhankelijk gecastreerd reutje. Hij zoekt een nieuw baasje omdat er in zijn vorige huis, door veranderde omstandigheden, veel te weinig tijd en aandacht voor hem was. Doordat hij met zijn maatje Guus heel lang vaak alleen heeft gezeten heeft hij wel een sociale achterstand opgelopen en is hij behoorlijk onzeker geworden. Hierdoor is hij aardig waaks en blaft hij op elk onverwacht geluid (denk aan het geluid van een deur bij de buren en zo). Dit blaffen duurt gelukkig niet lang. Ook bezoek wordt luid welkom geheten maar als ze hem negeren komt hij al snel contact zoeken. Al het geblaf is uiterlijke schijn want uiteindelijk vindt hij mensen en honden best leuk.

Op dit moment zit Vesper in een gastgezin waar hij aan het wennen is aan lange wandelingen. Dit vindt hij geweldig. Hij vindt alles leuk en interessant. Alleen mannen met een muts of een pet zijn erg spannend en daar moet dan ook naar geblaft worden. Andere mensen, fietsen en zwaarder verkeer worden gewoon genegeerd.

Hij wil ook altijd dicht bij zijn baasjes zijn en slaapt ook dicht bij ze. Vesper zoekt een baasje dat hem met geduld wil laten wennen aan alle dingen die hij nu nog heel spannend vindt. Het baasje krijgt dan aan hem een heerlijke knuffel.

Contact

10 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This