Vlekkie

Sh6883

Geboortedatum: 09-01-2020
Status: Geplaatst
Geslacht: Reutje
Plaatsing op website: 5 maart 2024

Omschrijving

Ik stel me graag even zelf voor! Mijn naam is Vlekkie en als je mijn foto’s hebt bekeken snap je denk ik wel waarom ik die naam heb gekregen! Ik ben geboren op 9 januari 2020 en in februari 2024 ben ik verhuisd naar een pension! Zo hee…..dat is even anders! Maar goed weer even over mijzelf……

Ik ben een gecastreerde reu en ik vind dat ik erg bijzonder ben met mijn gevlekte vacht. Helaas ben ik niet zo fotogeniek als ik wel zou willen, anders zag je nog beter hoe knap ik ben! Verder ben ik heel mensgericht en wat minder op andere honden gericht. Ik vind het leuk om even te spelen met andere honden maar wat ik veel leuker vind is lekker op schoot te kruipen en te knuffelen met mijn mensenvrienden! Maar weet je wat ik ook graag doe? Een rustig plekje opzoeken om daar dan heerlijk te gaan chillen.

Mag Vlekkie bij u op schoot komen kruipen en lekker knuffelen? Neem dan contact op met SHHH via onderstaand webformulier.

Procedure:
De procedure om een labbeagle een thuis te geven vergt tijd. De procedure gebeurt uiterst zorgvuldig en bestaat uit meerdere onderdelen, o.a. het invullen van een vragenlijst en meerdere gesprekken (telefonisch maar ook middels een huisbezoek), het lezen van informatie en een boek. We willen tenslotte het beste voor deze hondjes, die een moeilijke start hebben gehad. Check regelmatig je voicemail en mail. Hoort u even niets van ons en verwacht u dit wel, dan kunt u ons bellen.

Inloggen

inloggen medewerkers