Uitnodiging Jubileumdag Shhh op 30 juni 2019

De dag van het 20-jarige jubileum van de Stichting hulp en herplaatsing huisdieren komt snel dichterbij. We nodigen alle baasjes van herplaatste dieren en (ex-)medewerkers van harte uit om het feest met ons te vieren op zondag 30 juni.

De dag van het 20-jarige jubileum van de Stichting hulp en herplaatsing huisdieren komt snel dichterbij. We nodigen alle baasjes van herplaatste dieren en (ex-)medewerkers van harte uit om het feest met ons te vieren op zondag 30 juni. De honden zijn op deze dag natuurlijk ook van harte welkom, net zoals andere honden uit het gezin. Het evenement is behoorlijk weerbestendig. We hebben veel ruimte buiten tot onze beschikking maar ook grote binnenruimten. De bedoeling van de dag is vooral veel andere mensen en honden ontmoeten, lekker bijpraten en ervaringen delen, er gewoon een gezellige hondendag van maken. Daarnaast zorgen we ook voor een gevarieerd programma met lezingen en workshops. Er is ook de hele dag een fotograaf (Spike van der Steen van Spikes Fotografie) aanwezig die fotoshoots voor je verzorgt. Door hem kan je je met je hond laten portretteren.

Het programma en alle nodige informatie vind je hieronder. Als je mee wilt doen horen we dat graag voor vrijdag 31 mei.

Algemene informatie
De dag duurt van 10:00 tot 17:00 uur.
We ontvangen je graag bij het DogCenter
Jan Stuversdreef 4
5315 NZ Kerkwijk (bij Zaltbommel).

Kamperen is mogelijk in overleg met het DogCenter (dogcenter.nl)
Catering is aanwezig tegen alleszins schappelijke prijzen.
Om de kosten voor de Shhh enigszins dragelijk te houden vragen we een eigen bijdrage van € 5,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee.
Opmerking: Mocht je een loopse teef hebben dan is die zeker welkom, maar voor eigen risico en zorg ervoor dat het goed herkenbaar is dat ze loops is.

Deelnemen
Voor aanmeldingen hebben we een speciaal e-mailadres geopend: reunie-jubileum-2019@shhh.nl. Hier kan je ook terecht als er nog vragen zijn over de dag. Wil je bij de aanmelding de volgende gegevens vermelden:
Aantal personen
Naam (namen), adres, woonplaats, telefoonnummer
Naam van de hond(honden)
Of je de ochtend, de middag of de hele dag bij wilt wonen
Als je één of meer workshops bij wilt wonen graag opgeven welke workshop en welke tijd je voorkeur heeft (ochtend of middag).
Na aanmelding krijg je een bevestiging met het definitieve programma en eventuele indeling in een workshop. De aanmelding is definitief na het overmaken van de eigen bijdrage van € 5,00 per persoon op rekening nummer NL97 RABO 0333 372 662 ten name van de Shhh onder vermelding van “Jubileumdag”, de naam waaronder je hebt ingeschreven en het aantal personen onder en boven de 12 jaar.

Programma
We organiseren het volgende programma met workshops en lezingen:

Workshops:
Hersenwerk. De hond gaat leuke en lekkere dingen opzoeken in allerlei materialen.
Speuren. De hond leert een geurspoor te volgen.

 

Detectie. De hond leert verborgen zaken op te zoeken.
Massage. Een fijne manier om de hond te laten ontspannen.
Balans & coördinatie. De behendigheid van hond en baas worden op de proef gesteld.

Lezingen:
Hernia
Aanmeten tuigjes

Fysiotherapeut:
Consult “Check-up”. APK voor je hond (er zijn maar een paar plaatsen, dus snel opgeven). Deze Check-up wordt tegen een gereduceerde prijs van € 15,- aangeboden.

Aanvullende informatie bij het programma:
De workshops en lezingen duren elk maximaal 45 minuten. Als je mee wilt doen aan een workshop Speuren graag een tuigje en bij voorkeur een lange lijn meenemen. Als je een hond hebt met een voedselallergie graag eigen voertjes/beloningsbrokjes meenemen.
De deelname aan de workshops met honden is beperkt i.v.m. de belasting voor de hond. Plaatsen in de workshops worden toegewezen op basis van wie het eerst komt het eerst maalt.

 

 Dagindeling workshops en lezingen

https://www.shhh.nl/nw2/wp-content/uploads/2019/05/Tabel.jpg

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Pin It on Pinterest

Share This

Inloggen

inloggen medewerkers